Feelings Yoga Beuningen

Zwangerschap & post partum yoga

Destijds was zwangerschapsyoga voor mij een vorm om iets anders te doen dan de zwangerschapsgym die werd aangeboden, zoals ik bij mijn eerste zoon heb gedaan. Ik merkte ook (weer) dat ik bewuster werd van mijn lichaam, mijn ademhaling, houding en ontspanning en welke kracht ik hieruit kon halen.
Dit heeft mij veel goed gedaan.

Nu draag ik mijn kennis en ervaring over aan andere moeders (to be) met de huidige wetenschap en met respect en zorg voor moeder en kind. Het is een heel mooie maar ook kwetsbare en soms verwarrende periode. Je lichaam verandert, hormonen lijken je over te nemen en dan moet je ook nog eens veel ballen in de lucht houden, zeker als je een baan en wellicht ander kind(eren) hebt.

In de lessen zwangerschaps yoga komt zowel aandacht voor je lichaam, je kindje, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen (en wat daar nog meer uit te halen voor je) en andere weetjes zoals een bevalplan aan bod.
Zodat je weet wat er kan, en beter weet wat jij wilt en jullie bewust een keus kunnen maken.
Ben je (inmiddels) bevallen en wil je op een rustige manier weer yoga gaan doen, voel je dan welkom!
 

Bevalcursus

Naast de yogalessen die voor ladies only zijn, organiseer ik ook bevalcursussen. Samen met je partner ontdek je hier wat bij jou past als het grote moment daar is. We bespreken verschillende manieren van ademhalen, ontspanningsoefeningen, houdingen om weeën op te vangen, perstechnieken, houdingen om in te bevallen en pijnstilling. De rol van de partner is bij dit alles erg belangrijk en zal ook bij deze bevalcursus actief zijn.
 

Zwangerschapsreflexologie

Met zwangerschapsreflexologie kun je ontspannen, je mind en lichaam voorbereiden op de bevalling, aan je angsten of belemmeringen werken, je klachten op een veilige manier verlichten. Ik kan je gedurende alle trimesters bij veel dingen helpen en je ondersteunen zowel bij zwanger worden, als tijdens de zwangerschap en net voor/na de bevalling.
Deze behandeling kan (deels) worden vergoed door je zorgverzekering. Onder aanvullende verzekering, alternatieve geneeswijzen, voetreflexologie.
Informeer daarnaar bij de verzekeraar!