Feelings Yoga Beuningen

Yoga4Kids

Vindt je het moeilijk om in te slapen, ben je druk (in je hoofd), gespannen, is je ademhaling onprettig of ben je regelmatig moe?

Dan is Yoga4Kids iets voor jou!

Het maakt je sterk, helpt je ontspannen, beter concentreren en je lekker in je vel te voelen. Kom het gerust een keertje uitproberen en kijk zelf wat het voor jou doet!

Yoga4kids is er voor kids van 7-8 t/m 12 jaar. Voor je oudere broer of zus is er Yoga4Teens en voor je kleinere broertje en/of zusje is er kinderyoga vanaf 4 jaar. Les of workshop op school, BSO of feestje behoort ook tot de mogelijkheden.

Doe makkelijke kleding aan waarin je je goed kunt bewegen zoals een joggingbroek of legging, T-shirt en een vestje. Neem een handdoek mee voor over het matje. Yogamatjes zijn er al maar je mag ook je eigen yogamatje meenemen als je wilt.

In de lessen wordt er spelenderwijs yoga gedaan, zowel houdingen als meditatie en lichte ademoefeningen, waarbij de nadruk ligt op het lekker in je vel voelen en tot rust kunnen komen.
In de lessen wordt ook soms Yoga Nidra voor kinderen gegeven dit is een wetenschappelijk onderbouwde en diepe ontspanningstechniek (yogische staat van waken in rust) die zowel voor volwassenen als voor kinderen een diepe ontspanning geeft.

Wil je een losse les eerst? Ook dat is mogelijk.

Tot Yoga!