Feelings Yoga Beuningen

Stiltedagen


~ Als het stil wordt om je heen, kan het stil worden in jezelf ~

Ervaar wat de stilte kan doen voor je, voor je innerlijke rust.
Een diepere ontspanning, even met jezelf 'praten', geen antwoord hoeven geven aan anderen, kijken wat er opborrelt, de antwoorden in jezelf zoeken, allemaal redenen om jezelf een dag stilte te geven.

In het cultuurkerkje Winssen houd ik op diverse dagen een stilte dag, voor maximaal 12 personen. Een rustige, fijne en serene sfeer hangt hier waardoor het makkelijker wordt stil te zijn, jezelf te ont-moeten.

Wat kun je die dag verwachten?

Na binnenkomst met koffie en thee openen we om ca. 10:00u de stiltedag en starten met Hatha yoga, waarbij rekening wordt gehouden met wat je kunt. Ook op een stoel kun je yoga doen en mediteren. Leg de lat voor jezelf eens wat lager i.p.v. hoger. Er moet niets, je hoeft niets. Alleen aanwezig zijn bij jezelf is echt prima!

Hierna neem ik je mee in een meditatie, in eerste instantie een geleide meditatie waarna je dieper kunt ontspannen en beter zelf kunt mediteren.

De vegetarische lunch gebruiken we ook in stilte, niet praten maar gebaren kan wel. Uiteraard is er koffie, thee, sap en water naar behoefte.

Na de lunch maken we een wandeling buiten voor degenen die dit willen. Ook voor binnen zijn er stilte activiteiten. Houdt ook daarbij rekening met andermans stilte.

Als slot neem ik jullie mee in de diepere ontspanning van de Yoga Nidra en meditatie en sluiten we de stiltedag om ca. 16:30 uur.

Tussendoor is er voldoende koffie, thee, sap en water.

Mocht er bij jou iets bovenkomen waar je onder begeleiding naartoe wilt, dan ben ik daarvoor ook aanwezig. Desgewenst maken we hiervoor een aparte afspraak in mijn praktijk. Ik ben professioneel life coach, Yogadocente en massagetherapeut.

De kosten voor deze dag zijn € 105,- p.p. Er is plaats voor maximaal 12 personen wat het klein en overzichtelijk houdt voor iedereen.
Indien er fysieke beperkingen zijn, of anderszins, schroom niet en bespreek dit dan even met mij. Er zijn vele mogelijkheden.


Hieronder vind je een impressie van de lokatie (eigen foto's)