Feelings Yoga Beuningen

Ademcirkel
Ademwerk, - verruiming en klanksessie

De ademcirkel verbindt, steunt, zorgt.

In de ademcirkel ga je, via speciale ademtechnieken, een verdiepende ademhaling aan, om zo meer contact met je lichaam en krijgen.
Je kunt het enigszins vergelijken met de ademhalingstechnieken van Wim Hof; echter doe je dit op jouw tempo en ademritme, met meer zachtheid en zonder ijsbad ;-).
Jouw adem werkt voor jou, daar hoef je niet speciaals meer aan toe te voegen, zoals al eeuwen bekend is in de yogische ademtechnieken.

Doordat je samen ademt, vaak in een cirkel, wordt de onderlinge verbinding en energie ook aangeraakt, wat zorgt dat je jezelf gesteund en verbonden voelt.
Ieder heeft en beleeft zijn of haar eigen proces; er is een verbinding maar je neemt niet iemand anders proces over, je blijft bij jezelf en komt tot jezelf.
Je kunt veel ervaren in de ademcirkel, van ontspanning tot verwerking van dieper liggende issues waarbij je zacht wordt uitgenodigd deze los te laten.
Voel je welkom, geen druk om te 'moeten' loslaten.

Onder mijn professionele begeleiding waarin ik aanvoel wat je nodig hebt, je help, ritme aangeeft zodat je daarna in je eigen ritme kunt ademen. We starten altijd met uitleg wat je kunt gaan ervaren.
Naderhand is er tijd voor rust, reflectie (zowel innerlijk als delen in de groep als je daar behoefte aan hebt) met water of thee en iets lekkers na.


Interesse? Kijk bij de agenda voor de data.
Liever privé? Dat kan ook, we plannen dan een privé ademsessie in.